More

    TAG

    Париз под целосна блоката

    Париз под целосна блоката, илјадници полицајци на улица

    Француските земјоделци најавија дека денеска повеќе од 600 трактори ќе блокираат осум автопати кои го поврзуваат Париз со остатокот од Франција. Министерот за внатрешни работи...

    Latest news