More

    TAG

    Пали Колефски го поддржа барањето на Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) за поставување биста на Гоце Делчев во центарот на Пустец

    Градоначалникот на Општина Пустец, Пали Колефски го поддржа барањето на Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) за поставување биста на Гоце Делчев во центарот...

    Градоначалникот на Општина Пустец, Пали Колефски го поддржа барањето на Македонска алијанса за европска интеграција (МАЕИ) за поставување биста на Гоце Делчев во центарот...

    Latest news