More

    TAG

    Палчо преку Белград и Истанбул стигнал во Минск?

    Палчо преку Белград и Истанбул стигнал во Минск?

    Телевизија Алфа објави дека Љупчо Палевски Палчо, од Македонија пребегал во Белград, од таму во Истанбул, а од таму пак стигнал во Минск –...

    Latest news