More

    TAG

    Пакистанец осомничен за фемицид

    Пакистанец осомничен за фемицид, односно за убиство на неговата девојка во Грција

    Пакистанец осомничен за фемицид, односно за убиство на неговата девојка во Грција, синоќа, заедно со група нелегални мигранти бил откриен и уапсен во Македонија...

    Latest news