More

    TAG

    Ова е возраста на која треба да престанете да пиете алкохол за да спречите сериозни болести

    Ова е возраста на која треба да престанете да пиете алкохол за да спречите сериозни болести

    На одредена возраст, мудро е да се размислува за избегнување алкохол како мерка за спречување на развојот на деменција. Тоа е затоа што редовното, па...

    Latest news