More

    TAG

    отколку за Македонија

    Тошковски вели дека власта повеќе се бори за интересите на Грција, отколку за Македонија

    Mинистерот за внатрешни работи Панче Тошковски се надева, но не очекува да се изгласаат измените на Законот за патни исправи со кој треба да...

    Latest news