More

    TAG

    Остра реакција во грчките медиуми за користењето само на зборот Македонија

    Остра реакција во грчките медиуми за користењето само на зборот Македонија

    „Провокација од Силјановска“ е коментарот на дел од грчките медиуми во текстовите за инаугурацијата на новата претседателка Гордана Силјановска Давкова поради употребата на терминот...

    Latest news