More

    TAG

    ОСМАНИ НА СОСТАНОК НА МИНИСТРИТЕ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА ЦЕНТРАЛНО ЕВРОПСКАТА ИНИЦИЈАТИВА

    ОСМАНИ НА СОСТАНОК НА МИНИСТРИТЕ ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ НА ЦЕНТРАЛНО ЕВРОПСКАТА ИНИЦИЈАТИВА

    Министерот за надворешни работи Бујар Османи учествуваше на неформалниот состанок на министрите на надворешни работи на Централно европската инициатива (ЦЕИ), кој се одржа на...

    Latest news