More

    TAG

    Орбан не верува дека Русија ќе го нападне Западот

    Орбан не верува дека Русија ќе го нападне Западот

    Стравувањата дека Русија ќе изведе напад врз некоја членка на НАТО се неосновани, вели унгарскиот премиер Виктор Орбан, додавајќи дека војната во Украина ги...

    Latest news