More

    TAG

    ОПШТИНА ОХРИД ЌЕ ОВОЗМОЖИ ПРАКТИЧНА И ФЕРИЈАЛНА ПРАКСА ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СОСУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

    ОПШТИНА ОХРИД ЌЕ ОВОЗМОЖИ ПРАКТИЧНА И ФЕРИЈАЛНА ПРАКСА ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД СОСУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ”

    Општина Охрид ќе овозможи реализација на практична обука и феријална пракса во просториите на општината за учениците од СОСУ „Св.Кирил и Методиј”, профил економски...

    Latest news