More

    TAG

    Опозицијата ќе поднесе амандман на Законот за минимална плата

    Опозицијата ќе поднесе амандман на Законот за минимална плата

    Кадиевска: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе амандман на Законот за минимална плата, во којшто ќе се побара и останатите плати во јавниот сектор да растат согласно...

    Latest news