More

    TAG

    Околу Украина се води само медиумска војна

    Околу Украина се води само медиумска војна

    Украинскиот министер за одбрана Алексеј Резников изјави дека нема основа за воведување воена состојба во земјата. – Сигурен сум дека во моментов нема апсолутно никаква...

    Latest news