More

    TAG

    Охрид деновиве дише во духот на Прличев

    Охрид деновиве дише во духот на Прличев

    Со низа настани, свечености, културни збиднувања во рамки на Манифестацијата „Прличеви беседи“ и оваа година Охрид ќе го чествува ликот и делото на великиот...

    Latest news