More

    TAG

    Одреден старател за трите малолетници од семејството на повреденото 4-годишно девојче

    Одреден старател за трите малолетници од семејството на повреденото 4-годишно девојче

    Трите малолетни деца од семејството на четиригодишното девојче кое пред пет дена беше донесено во критична состојба во Клиничкиот центар во Скопје и таму...

    Latest news