More

    TAG

    Одново се зголемува бројот на заболени и хоспитализирани во САД

    Одново се зголемува бројот на заболени и хоспитализирани во САД

    Американските државни Центри за спречување на заболувања и превенција вчера соопштија дека САД се наоѓаат во уште еден задоцнет летен Ковид-19 бран, со зголемен...

    Latest news