More

    TAG

    објавен на 15 јули годинава?

    Дали на Министерството за надворешни работи и на министерот Бујар Османи им е познат овој пост на Фондацијата Македонија, објавен на 15 јули годинава?

    Дали на Министерството за надворешни работи и на министерот Бујар Османи им е познат овој пост на Фондацијата Македонија, објавен на 15 јули годинава? Илустрацијата,...

    Latest news