More

    TAG

    Нема нови ковид мерки - двојно зголемување на капацитетите за тестирање во Институтот за јавно здравје и центрите за јавно здравје

    Нема нови ковид мерки – двојно зголемување на капацитетите за тестирање во Институтот за јавно здравје и центрите за јавно здравје

    Комисијата за заразни болести по одржаниот состанок на кој се дискутираше за состојбата со коронавирусот во земјава, одлучи да не воведува нови ковид-мерки, дознава...

    Latest news