More

    TAG

    Не се откриваат точните локации каде ќе се врши скринингот

    Не се откриваат точните локации каде ќе се врши скринингот

    Скрининг-тестирањето по случаен избор кое треба да покаже колкав процент граѓани имаат хуморален имунитет кон коронавирусот оваа недела планирано е да се одвива на...

    Latest news