More

    TAG

    Научниците испитуваат моќна комбинација на антивирусни лекови за лекување на ковид 19.

    Научниците испитуваат моќна комбинација на антивирусни лекови за лекување на ковид 19

    Научниците испитуваат моќна комбинација на антивирусни лекови за лекување на ковид 19. Комбинацијата се состои од:  „брекниар“ со „ремдесивир“ или „молнупиравир“ и е одобрана...

    Latest news