More

    TAG

    Најтоплиот април досега

    Најтоплиот април досега, температурните рекорди продолжуваат да се уриваат

    Светот штотуку го доживеа најтоплиот април забележан досега, продолжувајќи ја 11-месечната низа на соборување температурни рекорди секој месец, објави денеска службата за следење на...

    Latest news