More

    TAG

    Најповолна понуда со најниска маржа доставилa ЕВН Македонија

    Најповолна понуда со најниска маржа доставилa ЕВН Македонија

    Владата на денешната седница, согласно Законот за енергетика, донесе Одлука за избор на универзален снабдувач. За најповолна понуда за избор на универзален снабдувач, во...

    Latest news