More

    TAG

    Најмногу дожд наврнал во Ѓуриште и Струмица

    Најмногу дожд наврнал во Ѓуриште и Струмица

    Во изминатите 24 часа најмногу дожд наврнал во Ѓуриште и Струмица, 43 литри на метар квадратен, а најмалку во Претор, Тополчани, Демир Капија и...

    Latest news