More

    TAG

    на парламентарните 25

    Излезност до 13 часот: На претседателските избори 23,95%, на парламентарните 25,84%

    До 13 часот пристигнати се податоци за излезеност на гласачите за Претседателските избори од  2.472 избирачки места. Од вкупно запишани 1.261.526 гласачи на овие избирачки...

    Latest news