More

    TAG

    на „Еуроникел“ од утре ќе ги изгасне печките и ќе го прекине производството

    Топилницата за никел од Кавадарци, на „Еуроникел“ од утре ќе ги изгасне печките и ќе го прекине производството

    Топилницата за никел од Кавадарци, на „Еуроникел“ од утре ќе ги изгасне печките и ќе го прекине производството, потврдија од компанијата за Плусинфо. Менаџерскиот тим...

    Latest news