More

    TAG

    На 84-годишна возраст вчера почина академик Радован Павловски поет

    На 84-годишна возраст вчера почина академик Радован Павловски поет, есеист и патописец

    На 84-годишна возраст вчера почина академик Радован Павловски поет, есеист и патописец, соопшти Македонската академија на науките и уметностите во која тој беше редовен...

    Latest news