More

    TAG

    Мултимедијална промоција на книгите на Љупчо Јолевски во рамките на Џез фактори фестивало во Битола

    Мултимедијална промоција на книгите на Љупчо Јолевски во рамките на Џез фактори фестивало во Битола

    Пред музичкиот дел на 7.издание на Џез фактори фестивалот во Битола, се одржа промоција на книгите на новинарот и публицист Љупчо Јолевски, “Радио“ и “Неправилен...

    Latest news