More

    TAG

    Можен е општ штрајк ако до 15 март не успеат преговорите

    Можен е општ штрајк ако до 15 март не успеат преговорите

    Претседателот на СОНК Јаким Неделков во емисијата 24 анализа рече дека кај нас, вработените во дејноста имаат едни од најниските плати во регионот и од тој...

    Latest news