More

    TAG

    МНР реагира зошто присуствувал на увидот во клубот „Ванчо Михајлов“

    МНР реагира зошто присуствувал на увидот во клубот „Ванчо Михајлов“

    Министерството за надворешни работи смета дека бугарскиот конзул, Димитар Иванов, немал право да присуствува на вчерашниот увид на Антидискриминациска во клубот „Ванчо Михајлов“ во...

    Latest news