More

    TAG

    Мина разнесе пливач на Брего во Одеса

    Мина разнесе пливач на Брего во Одеса

    Снимка од маж кој пливајќи во Црното Море кај украинскиот град Одеса бидува разнесен од мина во водата, а притоа неговото семејство трча да...

    Latest news