More

    TAG

    Милевски и Караџов договорија засилена соработка

    Милевски и Караџов договорија засилена соработка

    „Граничниот премин Клепало е многу важен, така што од бугарска страна ветија дека ќе се интензивираат активностите за почеток на изработка на проектите и...

    Latest news