More

    TAG

    „мигрантите го преминаа Рубикон“

    Се огласи Орбан, „мигрантите го преминаа Рубикон“

    Утринава со автоматско оружје била нападната граничната контрола која заеднички ја спроведуваат Србија и Унгарија. Унгарскиот премиер Виктор Орбан се огласи на социјалната мрежа...

    Latest news