More

  TAG

  медицина

  Ова се апсолутно најлошите пијалоци за зависниците од шеќер

  Најлоши пијалоци за контрола на шеќерот во крвта се оние кои содржат најголема количина шеќер, а тоа се најчесто газираните пијалоци. Редовното јадење многу...

  Фасцинантно откритие во Борнео кое го менува погледот на античката медицина

  Скелет откриен во оддалечен агол на Борнео ја препишува историјата на античката медицина и докажува дека најстарата позната хируршка ампутација на екстремитет била успешно...

  Latest news