More

    TAG

    Маричиќ: Правото на ЕУ преведено на македонски  јазик официјално во Службениот весник на Унијата

    Маричиќ: Правото на ЕУ преведено на македонски  јазик официјално во Службениот весник на Унијата

    Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ денес потпиша рамковна спогодба за превод на европското законодавство на македонски јазик со седум економски оператори. -...

    Latest news