More

    TAG

    Маричиќ го најави потпишувањето на Договорот со Фронтекс.

    Маричиќ го најави потпишувањето на Договорот со Фронтекс

    Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, на денешниот објаснувачки скрининг состанок за поглавјето 24-Правда, слобода и безбедност, пред претставниците на...

    Latest news