More

    TAG

    Малите членови на семејството „Алкалиоид“ го одбележаа Денот на здравјето

    Малите членови на семејството „Алкалиоид“ го одбележаа Денот на здравјето

    „Здравјето претставува целосна физичка, психичка и социјална благосостојба, а не само отсуство на болест или изнемоштеност“, се вели во дефиницијата на Светската здравствена организација...

    Latest news