More

    TAG

    мајка му дознала од неговата песна

    Славниот пејач молчел 30 години, мајка му дознала од неговата песна

    Британскиот музичар Маркус Мамфорд откри дека бил сексуално злоставуван како дете, а неговата мајка дознала дури кога го слушнала текстот на неговата песна 30...

    Latest news