More

    TAG

    Маја Оџаклиевска ќе добива 60.000 динари национална пензија во Србија

    Маја Оџаклиевска ќе добива 60.000 динари национална пензија во Србија

    Истакнатата вокална солистка Маја Оџаклијевска пред неколку години со публиката ја сподели својата тешка животна приказна дека, меѓу другото, од месец во месец живее...

    Latest news