More

    TAG

    ленти за мерење на гликемија

    Конечно МЗ се смилува ,набавени ленти за мерење на гликемија….

    Министерот за здравство Фатмир Меџити сподели на својот Фејсбук профил информација дека конечно е надминат, како што го нарече, наследениот проблем со набавката на...

    Latest news