More

    TAG

    Курти: Во Косово не треба да има забрана на шамиите и на другите верски елементи во јавниот живот на граѓаните

    Курти: Во Косово не треба да има забрана на шамиите и на другите верски елементи во јавниот живот на граѓаните

    Косовскиот премиер, Албин Курти вели дека во Косово не треба да има забрана на шамиите и на другите верски елементи во јавниот живот на...

    Latest news