More

    TAG

    Кризата во Украина го билда извозот на природен гас од САД

    Кризата во Украина го билда извозот на природен гас од САД

    Американскиот извоз на течен природен гас во Европа се зголеми поради ескалацијата на кризата во Украина, објави Волстрит џурнал. Според авторот на написот Даниел Јергин, растот на...

    Latest news