More

    TAG

    крајниот рок за замена на возачките дозволи со ознака „Република Македонија“ ќе биде 31 декември 2024

    Наместо 12 февруари 2024 година, крајниот рок за замена на возачките дозволи со ознака „Република Македонија“ ќе биде 31 декември 2024

    Собранието попладнево, во рамки на 144. седница, по итна постапка треба да ги донесе законските измени со кои, наместо 12 февруари 2024 година, крајниот...

    Latest news