More

    TAG

    Ковачевски: Нема потреба за формирање широка коалиција и експертска влада

    Ковачевски: Нема потреба за формирање широка коалиција и експертска влада

    Нема потреба за формирање широка коалиција и експертска влада, бидејќи оваа Влада има политички легимитет и капацитет, и политички, и економски, од секој аспект...

    Latest news