More

    TAG

    Која храна треба да ја исфрлите од исхраната по 40-тата година од животот?

    Која храна треба да ја исфрлите од исхраната по 40-тата година од животот?

    Една од важните пресвртници во животот секако е јубилејниот 40-ти роденден. Покрај бројните промени, нутриционистите советуваат и промена на начинот на исхрана, бидејќи е...

    Latest news