More

    TAG

    Кој му спрема државен удар на украинскиот претседател?

    Кој му спрема државен удар на украинскиот претседател?

    Обид за државен удар против украинскиот претседател Володимир Зеленски е вистинската позадина на „чистката“ што Зеленски ненадејно ја изврши во врвот и структурите на...

    Latest news