More

    TAG

    Кина воведе санкции за претседателката на Претставничкиот дом

    Кина воведе санкции за претседателката на Претставничкиот дом

    Кина воведе точно неодредени санкции кон претседателката на Претставничкиот дом на американскиот Конгрес, Ненси Пелоси, „и членовите на нејзиното потесно семејство“, соопшти Министерството за...

    Latest news