More

    TAG

    Ќе имаме ли техничка влада со „празни места“?

    Ќе имаме ли техничка влада со „празни места“?

    Пратениците на Демократската унија за интеграција нема да ги поддржат предлозите за министри во техничката влада кои ќе бидат од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, потврдија...

    Latest news