More

    TAG

    каде во тек е евакуација на патниците поради безбедносни контроли

    Околу 800 луѓе моментално се наоѓаат на еден од катовите на аеродромот „Никола Тесла“ во Белград, каде во тек е евакуација на патниците поради...

    Околу 800 луѓе моментално се наоѓаат на еден од катовите на аеродромот „Никола Тесла“ во Белград, каде во тек е евакуација на патниците поради...

    Latest news