More

    TAG

    Јужна Европа

    Медитеранот е во опасност. Јужна Европа ќе има клима слична на онаа во северна Африка

    Унијата за Медитеранот (UfM), институција која обединува 27 земји на ЕУ и уште 16 од брегот на Средоземното Море, предупредува дека нивото на морето...

    Latest news