More

    TAG

    Јавно извинување до ЈСП Скопје

    Јавно извинување до ЈСП Скопје

    ЈСП Скопје упати допис до Редакцијата на Плусинфо, во кој бара јавно извинување и повлекување на текстот со наслов „ГРАЃАНИТЕ ДРЕМАТ СО ЧАСОВИ НА...

    Latest news