More

    TAG

    Јаневска вели дека владее хаос во образованието

    Јаневска вели дека владее хаос во образованието

    Огромен недостаток е што учениците во Македонија цела година се оставени без учебници, реформа не може да биде колку ќе трае часот и не...

    Latest news